Vintern närmar sig med stormsteg och vinterdäcken ska på. För att ge våra kunder bästa möjliga service letar vi efter snabba och glada däckmontörer som vill bli en del av vår ”familj” kommande säsong. Är du serviceinriktad, gillar högt tempo, men tummar aldrig på kvalitén? Då är du den vi letar efter. Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som däckmontör kommer du att hantera våra kunders däckbehov, så som montering, skifte och balansering med fokus på byte av sommar- till vinterdäck. Du kommer att arbeta i våra moderna lokaler. Tjänsten är heltid och visstidsanställning under säsongen, som varar över ca fem veckor.

Vi erbjuder

  • En härlig arbetsmiljö med nya, fräscha och trivsamma lokaler att meka i.
  • Ett schema som gör att du orkar vara aktiv på fritiden.
  • Grymma arbetskamrater som lovar att du får en kul säsong.
  • Om du kan börja snabbt, hinner du uppleva en lyxfredag.

Din profil

Du som söker denna tjänst har förmodligen erfarenhet av däckmontage, montering och balansering sedan tidigare. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs kunskap i svenska i tal och skrift samt ett B-körkort.

Om oss

 

Bilfix är ett litet företag med stor gemenskap. Här jobbar vi med hjärta och engagemang. Alla känner alla, och det blir mycket prat och skratt tillsammans i fikarummet. Bilfix strävar efter att vara Sundsvalls och Timrås bästa bilverkstad – för dig, din bil och varje medarbetare. Bilfix servar och reparerar alla bilmärken och har en verktygspark som ligger i nivå med märkesverkstäderna. Vi tror på att skapa en bra balans mellan arbets- och privatliv. Vi är stolta över att ha en arbetsplats som präglas av grymma arbetskamrater och en känsla av samhörighet.

Villkor

Start: v.44
Ort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7.30-16.30

Ansökan

Skicka din ansökan till: Bilfix i Sundsvall AB, Bergsgatan 122, 853 50 SUNDSVALL eller mejla till lukas@bilfix.nu senast 15/10 2023. Då vi är ivriga att hitta rätt person gör vi löpande urval. Det innebär att vi kan komma att avsluta processen före sista ansökningsdatum, så ansök så snart du kan.

Vid frågor om tjänsten kontakta Lukas Stenmo, 060-66 61 23. Samtal undanbedes från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva.

Bilfix i Sundsvall AB är en av Sundsvalls största allbilsverkstäder. Vi är en del av MECA-kedjan. Service, reparationer, samt försäljning av däck och utrustning ingår i verksamheten.