Tänker du åka på ”hemester” med bilen i år? Då har jag två tips till dig:

För det första vill jag rekommendera en fin tur i närområdet. Lämna E 4:an i Sundsvall och sväng in på den trevliga ”Kustvägen” vid Njurunda. Den slingrar sig ända ner till Hudiksvall. I Sörfjärden, Norrfjärden och Mellanfjärden finns många fina smultronställen med trevliga små restauranger och fik att stanna vid.

För det andra, se till att serva bilen innan du ger dig av. Semestern blir så mycket lugnare och roligare med en bil som är i form! Hör av dig i god tid om du vill ha hjälp.

Lyckligt lottade
Corona-pandemin sätter sina spår i hela vårt samhälle. När de första nyheterna spreds i vinter resonerade jag som många andra; ”det här blåser nog över snart”. Inte hade jag kunnat ana hur allvarligt det skulle bli, och att till och med en bilverkstad i Sundsvall skulle få känna av sviterna.

Nu tillhör vi ändå de lyckligt lottade. De flesta behöver laga och serva sina bilar, Covid-19 till trots. Men visst märks det även för oss att allting går på halvfart. Ännu har vi inte permitterat någon, utan vi fyller dagarna med jobb. Tack och lov har vi i personalstyrkan heller inte drabbats av sjukdom (peppar, peppar).

Minska smittspridning
Vi har ställt om och försöker på alla sätt minska risken för smittspridning. Vi desinficerar utsatta områden i bilen, till exempel ratt och växelspak. Vi har mobila betalningslösningar så som Swish, hämtning och lämning av bil hemma hos dig eller överlämning av bil utomhus vid vår verkstad etc.

Vi är så tacksamma för alla kunder som fortsätter komma till oss! För att underlätta din vardag, och eventuellt kommande bilsemester har vi en rad erbjudande under våren. Det gäller till exempel kontroll av AC till rabatterat pris i maj, och mer är på gång. Håll utkik på vår Facebook-sida.

Var rädda om er, på vägarna, och i alla andra sammanhang!

Hälsningar
Fredrik