Om Bilfix

Bilfix vill vara Sundsvall och Timrås bästa bilverkstad – för kunden, bilen och varje medarbetare. För oss på Bilfix verkstad är alla delarna lika viktiga. Eftersom vi vill att våra kunder ska bli nöjda är det viktigt att Bilfix alltid gör ett högkvalitativt arbete med kundernas bilar, och för att kunna åstadkomma det så är det viktigt att vi tar hand om våra medarbetare lika bra som vi tar hand om våra kunder och deras bilar.

Våra medarbetare är guld värda

– och vi vill gärna ha fler

Vi på Bilfix växer. Det kan vi främst tacka våra fina medarbetare för! Det är de som utför jobb av hög kvalitet och ger kunderna den bästa servicen. Därför känns det självklart att prioritera våra medarbetare och ha en bra arbetsmiljö där vi alla trivs.

  • Våra anställda har därför scheman som gör att du får tid för en aktiv fritid.
  • Bilfix har bra lokaler att meka i.
  • Vår verkstad har verktyg och utrustning som ligger i framkant för att vi ska kunna utföra allt som en originalverkstad gör.
  • Vi har en fritidsklubb där vi regelbundet gör roliga saker tillsammans.
  • Sist men inte minst har vi vår specialité – lyxfredag! Det innebär att på fredagar får en medarbetare sluta vid lunch och göra vad hon eller han vill. En del tränar, går på massage eller klipper sig. Alternativ blir det en tidigt kväll i hemmets vrå.

Sammantaget kan vi säga att Bilfix är ett litet företag med stor gemenskap. Här jobbar vi med hjärta och engagemang. Alla känner alla och det blir mycket prat och skratt tillsammans i fikarummet.

Låter detta intressant? Då är du välkommen att höra av dig till oss eller tipsa en vän. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med nya medarbetare med stort intresse för bilar, människor och service.

fredrik@bilfix.nu

christer@bilfix.nu

Alltid hos Bilfix

Bilfix vill vara Sundsvall och Timrås bästa bilverkstad – för dig, din bil och varje medarbetare. Bilfix servar och reparerar alla bilmärken och har en verktygspark som ligger i nivå med märkesverkstäderna. Våra mekaniker fortbildas löpande för att kunna lösa dina bilproblem på bästa möjliga sätt.

För att förenkla för dig som kund finns alltid möjlighet att boka en av våra lånebilar under tiden som vi reparerar din bil. Bilfix verkstad i Sundsvall och Timrå är Meca-anslutna verkstäder, det ger både trygghet och en rad fördelar för både din bil och dig som kund.

  • Möjlighet till räntefri avbetalning i 24 månader

  • Assistansservice för alla bilar efter service

  • Möjlighet till lånebil när vi reparerar din bil

  • Kvalitativ verkstadspark och uppdaterade mekaniker

  • Reservdelar från välkända leverantörer