Det kommer att hända mycket på Bilfix den närmaste tiden. Mitt under rådande pandemi har vi bestämt oss för att satsa. Vår verksamhet har växt successivt under flera år och när vi nyligen fick möjlighet att utöka lokalerna tog vi chansen. Inom kort kommer två nya medarbetare att anställas, vi får större utrymme i våra lokaler och Meca flyttar in i samma fastighet.

Jag tror verkligen på framtiden för bilverkstäderna. Folk måste fortsatt laga sina bilar och vi har en fördel som mekar med alla typer av märken. Vi ser fram emot ett tre gånger så stort däckhotell och bättre arbetsmiljö med exempelvis lyftplatser och personalutrymmen. Vi utvecklar också vår kompetens inom elbilar, så att elbilsägare tryggt ska kunna lämna sin bil hos oss.

Vi kommer inte att flytta utan utökningen sker i dagens lokaler. Meca kommer att ha sin så kallade Norrlandshub med fem medarbetare och ett stort reseervedelslaget med uppemot 18 000 artiklar i samma fastighet. Det känns såklart fantastiskt för oss! Dessutom startar de ett nytt regionalt utbildningscenter så att medarbetare från Meca-koncernen i Mellannorrland kan vidareutbildas här i Sundsvall.

Men det räcker inte med det. I februari startade vi även en pick-up service på två utvalda platser, en i centrum och en på Alnön. Där kan du som bilägare lämna bilen och lägga nyckeln i ett digitalt nyckelskåp. Därmed blir det lättare för alla öster om stan och er som jobbar i centrum att lämna bilen för lagning. Bra va?!

Hoppfulla vårhälsningar Fredrik Harlestedt

Psst. Är du intresserad av att växa med oss? Håll utkik efter lediga jobb via Facebook!