Husbil? Javisst!

Nu har vi skaffat en unik billyft som klarar att lyfta stora bilar som väger ända upp till 5500 kg. Så nu är inte husbilar något problem längre. Vi är dessutom utsedda att tillhöra Mecas husbilskedja som innebär att vi kan göra fukttester samt täthetskontroll på din husbil. Välkomna!

Varmt eller kallt – Vi fixar det.

Oavsett om du behöver värme eller kyla i din bil så fixar vi det. Vi reparerar din bils aircondition. Naturligtvis följer vi alla gällande miljö och säkerhetsregler som begränsar tillexempel onödigt utsläpp av gaser som förstör vårt ozonsikt.

När det gäller värme installerar och reparerar vi både elektriska (defa) eller bränsledrivna värmare (ebersprächer, webasto). Hör gärna av er vid nybilsköp så kan ni få en offert.

defa

Dela upp betalningen

I samarbete med MECA har vi möjligheten att låta dig dela upp betalningen hos oss. Kortet är gratis och du kan dela upp betalningen upp till 24 månader utan att det kostar ränta. Vi sköter ansökningen hos oss, så säg till när du bokar eller lämnar bilen till oss.

 

Hållbart är bra

Hos oss kan du alltid få en återvunnen del monterad på din bil. Dels blir det billigare men framför allt minskar vi trycket på miljön. Vi utför även reparationer på elektronik, som till exempel motorstyrdon, instrument och abs-enheter. Vinningen då, förutom priset, är att till exempel mätarställning och programvara finns kvar. Här sammarbetar vi med en av världens största elektronikreparationsfabriker. ACtronics.

Vi kan vår bransch, därför kan du alltid lita på våra råd angående bästa lösningen för dig.

 

 

Växlar inte din automatiska växellåda som den ska?

Tillhör du dom som har en automatisk växellåda, och som känner att den inte beter sig som förut? Då kan våran oljebytare göra skillnad. Med denna oljebytare så byts all olja ut i växellådan, till skillnad från ett manuellt oljebyte som kanske byter ut en tredjedel av all olja. Det går dessutom att tillsätta olika tillsatser för att få bättre funktion.

Erbjudande:

Sköljning samt tillsatser på DSG-låda inkl ny olja. 3995:- ord pris 4500:-

länk till tillsatser och oljebytare

Laga din trasiga bil

Foto: Per Helander
Foto: Per Helander

Vi utför all tänkbar reparation på din bil. Vid montage använder vi bara delar som din biltillverkare har godkänt. Vi köper delarna direkt från tillverkaren, vilket ger ett fördelaktigare pris än hos biltillverkaren.

Hos oss är alla inblandade i driften, vilket gör att du inte betalar för till exempel reservdelschef, försäljningschef, lagerchef och så vidare.

Vi sätter stort värde på att alltid vara överrens med dig som kund, både vad det gäller pris och när det skall vara utfört.