Bilfix i Sundsvalls är en bilverkstad där vi mekar med alla sorters bilar. Vi växer och har höga ambitioner för framtiden. Därför satsar vi på att utbilda våra nuvarande medarbetare inom el- och hybridbilar, men vi ser också stort behov av en mekaniker med djupare kunskap inom området.

Vi stöttar dig, om du vill meka med oss
Vi är nyfiken på dig som kommer att läsa YH-utbildningen kvalificerad fordonstekniker el/elhybrid. Har du intresse av att göra din praktik hos oss? I sådana fall kan vi tänka oss ett samarbete där vår motprestation är att stötta dig med exempelvis uppehälle, boende och/eller de resor som krävs under din utbildning.

Låter det intressant?
Kontakta mig för ett första samtal. Om vi båda känner att vi vill gå vidare försöker vi hitta en lösning utifrån hur din situation och vardag ser ut och vad som passar oss på Bilfix. Vi är en familjär bilverkstad där varje personlighet är viktig och vi satsar på våra medarbetare. Trivs vi tillsammans finns stora möjligheter till en anställning efter utbildningen. Välkommen att ringa eller mejla mig!

Vänliga hälsningar
Fredrik Harlestedt
070-691 92 42
fredrik@bilfix.nu

Om Bilfix: https://bilfix.nu/om-bilfix-verkstad/
Om Sundsvall: https://visitsundsvall.se/