Felsökning & reparation

Våra mekaniker fortbildas löpande för att kunna ta hand om din bil på bästa möjliga sätt. Vår kompetens och verktygspark ligger i linje med vad märkesverkstäderna kan erbjuda. Bilfix verkstad felsöker, servar och reparerar alla bilar – oavsett märke.

Reparation & felsökning

Vi felsöker och reparerar alla bilar, oavsett bilmärke. Genom att vi är anslutna till verkstadskoncernen MECA har vi tillgång till reservdelar för mer än 8000 bilmodeller. Nya reservdelar från som vi monterar håller alltid minst originalkvalitet och följer aktuella EU-regler gällande kvalitet för nya bildelar – för dig som kund innebär det att din bils garantier fortsätter att gälla när du och bilen lämnar Bilfix verkstad.

För dig som har en äldre bil eller av miljö- eller kostnadsskäl inte vill ha en nytillverkad reservdel finns möjlighet att välja återvunna bildelar. Återvunna delar blir både billigare och minskar trycket på miljön. Vi utför även reparationer på elektronik, som till exempel motorstyrdon, instrument och abs-enheter.Detta sker genom ACtronics, en av världens största elektronikreparationsfabriker. Vinningen då, förutom priset, är att mätarställning och programvara finns kvar.

 • Reservdelar till mer än 8000 bilmodeller

 • MECA-ansluten verkstad

 • Möjlighet att använda restaurerande reservdelar

 • Elektronikreparationer

AC- och klimatanläggning

Bilfix är certifierade att få kontrollera, serva och reparera din bils air condition (AC).  Detta betyder att vi följer de regler och miljökrav som finns inom detta område. Hos oss kan du känna dig trygg med att din bils klimatanläggning inte släpper ut miljöfarlig gas efter att vi tagit hand om den.

Släck en tvåa

Har du besiktat din bil och fått en tvåa? Inga problem, lämna in bilen till oss så lagar vi och rapporterar in reparationen direkt till transportstyrelsen. Då slipper du göra  återbesök hos bilprovningen.

 • Slipp återbesök hos bilbesiktningen

 • Vi rapporterar reparerade tvåor direkt till transportstyrelsen

Motorvärmare

Vi utför reparation på alla de förekommande parkerings och tillsatsvärmare som sitter i din bil. Oavsett om den drivs av elektricitet eller diesel så kan vi laga den.

Dragkrok

Kolla med oss om du vill montera en dragkrok på din bil, vi monterar både fasta och löstagbara dragkrokar på din bil.

Coola Christer tipsar!

Luktar det kylskåp i bilen? Då kan du ha fått bakterier i Ac systemet. Kom till oss så kan vi kontrollera att ditt kylsystem funkar som det ska.

Ring oss!

060-66 61 23

Alltid hos Bilfix

Bilfix verkstad har en verktygspark som ligger i nivå med märkesverkstäderna och våra mekaniker fortbildas löpande för att kunna lösa dina bilproblem på bästa möjliga sätt. För att förenkla för dig som kund finns alltid möjlighet att använda en av våra lånebilar under tiden som vi tar hand om din bil. Bilfix är även en Meca-ansluten verkstad, det ger både trygghet och en rad fördelar för dig som kund.

 • Möjlighet till räntefri avbetalning i 24 månader

 • Assistansservice för alla bilar efter service

 • Möjlighet till lånebil när vi tar hand om din bil

 • Kvalitativ verkstadspark och uppdaterade mekaniker

 • Reservdelar från välkända leverantörer