Felsökning & reparation

Bilfix verkstad i Sundsvall felsöker, servar och reparerar alla bilar – oavsett bilmärke. Våra mekaniker fortbildas löpande för att kunna ta hand om din bil på bästa möjliga sätt. Vår kompetens och verktygspark ligger i linje med vad märkesverkstäderna kan erbjuda.

Reparation & felsökning

Bilfix verkstad i Sundsvall och Timrå felsöker och reparerar alla bilar, oavsett bilmärke. Eftersom vår bilverkstad är ansluten till verkstadskoncernen MECA har vi tillgång till reservdelar för mer än 8000 bilmodeller, därför kan vi serva och reparera alla bilmärken. Alla nya reservdelar som vi monterar håller alltid minst originalkvalitet och följer aktuella EU-regler gällande kvalitet för nya bildelar. Därför kan du som kund räkna med att din bils garantier fortsätter att gälla efter det att du och bilen lämnar Bilfix verkstad.

För dig som har en äldre bil eller av miljö- eller kostnadsskäl inte vill ha en nytillverkad reservdel finns möjlighet att välja återvunna bildelar. Återvunna delar minskar trycket på miljön, men blir också billigare för dig som kund. Vi utför även reparationer på elektronik, som till exempel motorstyrdon, instrument och abs-enheter. Detta sker genom ACtronics, en av världens största elektronikreparationsfabriker. Sammantaget så innebär återvunna eller reparerade bildelar att du får ett lägre pris och kan räkna med att mätarställning och programvara finns kvar efter att du besökt Bilfix bilverkstad.

 • Reservdelar till mer än 8000 bilmodeller

 • MECA-ansluten verkstad

 • Möjlighet att använda restaurerande reservdelar

 • Elektronikreparationer

AC- och klimatanläggning

Bilfix i Sundsvall och Timrå är certifierade att få kontrollera, serva och reparera din bils air condition (AC). Det innebär att vi följer de regler och miljökrav som finns inom detta område. Därför kan du känna dig trygg med att din bils klimatanläggning inte släpper ut miljöfarlig gas efter att du lämnar vår verkstad.

Släck en tvåa från besiktningen

Har du besiktat din bil och fått en tvåa? Inga problem, lämna in bilen till oss på Bilfix verkstad så lagar vi och rapporterar in reparationen direkt till transportstyrelsen, då behöver du inte göra återbesök hos bilprovningen efter ditt besök hos oss.

 • Slipp återbesök hos bilbesiktningen

 • Vi rapporterar reparerade tvåor direkt till transportstyrelsen

Reparation av motorvärmare

Vi på Bilfix bilverkstad utför reparation på alla de förekommande parkerings- och tillsatsvärmare som sitter i din bil. Oavsett om den drivs av elektricitet eller diesel så kan vi laga den.

Montering av dragkrok

Saknar du dragkrok? Ta kontakt med oss på Bilfix i Sundsvall eller Timrå om du vill montera en dragkrok på din bil, vi monterar både fasta och löstagbara dragkrokar.

Coola Christer tipsar!

Luktar det kylskåp i bilen? Då kan du ha fått bakterier i Ac systemet. Kom till oss så kan vi kontrollera att ditt kylsystem funkar som det ska.

Ring oss!

060-66 61 23

Alltid hos Bilfix

Bilfix vill vara Sundsvall och Timrås bästa bilverkstad – för dig, din bil och varje medarbetare. Bilfix servar och reparerar alla bilmärken och har en verktygspark som ligger i nivå med märkesverkstäderna. Våra mekaniker fortbildas löpande för att kunna lösa dina bilproblem på bästa möjliga sätt.

För att förenkla för dig som kund finns alltid möjlighet att boka en av våra lånebilar under tiden som vi reparerar din bil. Bilfix verkstad i Sundsvall och Timrå är Meca-anslutna verkstäder, det ger både trygghet och en rad fördelar för både din bil och dig som kund.

 • Möjlighet till räntefri avbetalning i 24 månader

 • Assistansservice för alla bilar efter service

 • Möjlighet till lånebil när vi reparerar din bil

 • Kvalitativ verkstadspark och uppdaterade mekaniker

 • Reservdelar från välkända leverantörer