Bilfix i Sundsvall söker dig som har ett stort intresse för bilar, människor och service. Sök jobbet i dag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som kundmottagare kommer du tillsammans med de andra i gruppen att ansvara för bokning av service, reparationer och dylikt. Du kommer att ha daglig personlig kontakt med våra kunder över disk, via telefon och e-post. Du tar emot kunderna, identifierar deras behov och planerar tid i vårt affärssystem. Arbetsuppgifterna innehåller även beräkning av reparationer och problemlösning med kunder. Avstämning med våra mekaniker sker kontinuerlig för att allt ska fungera.

Din profil

Viktigast:

  • Utåtriktad och serviceinriktad
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • Välutvecklat ordningssinne
  • Grundläggande kunskap bilar

Ännu bättre:

  • Du har arbetat eller arbetar som kundmottagare på ett bilföretag eller har erfarenhet av liknande uppgifter, till exempel bensinstation.
  • Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående och kan hantera stressiga situationer. Du håller en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning och har förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att du har bred kunskap om bilar och dess funktioner. Du är duktig på att samarbeta och drivs av att få nöjda kunder.

Villkor
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7.30-16.30

Ansökan
Skicka din ansökan till: Bilfix, Bergsgatan 122, 853 50 SUNDSVALL eller mejla till fredrik@bilfix.nu senast 15 januari 2019. Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Harlestedt 060-66 61 23.

Hur behandlar vi dina personuppgifter?Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

Samtal undanbedes från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva.

Bilfix i Sundsvall AB är en av Sundsvalls största allbilsverkstäder. Vi är en del av MECA-kedjan. Service, reparationer, samt försäljning av däck och utrustning ingår i verksamheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s