Bilfix i Sundsvall söker dig som har ett stort intresse för bilar, människor och service. Sök jobbet i dag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bilmekaniker kommer du att arbeta med service och reparation av bilar av alla typer av märken. Du kommer att felsöka, ta emot felkoder och sedan reparera olika slags skador. Du kommer att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat gäng av mekaniker som ger dig det stöd som krävs för att du ska trivas i din roll.

Din profil

 

Viktigast:

  • Genuint fordonsintresse
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B

Ännu bättre:

  • Kunskaper inom flertalet bilmärken
  • God datakunskap
  • Erfarenhet av fordonsmekanik och elektronik

Vi söker en lagspelare som gillar att arbeta i grupp och lätt kommer överens med andra människor. Du är punktlig, tar stort eget ansvar och trivs med att ge bästa möjliga service. Kanske driver du eget i dag men känner för att få kollegor, eller så arbetar du på en stor verkstad och vill komma närmare kunderna?

Villkor

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 7.30-16.30

Ansökan

Skicka din ansökan till: Bilfix, Bergsgatan 122, 853 50 SUNDSVALL eller mejla till christer@bilfix.nu senast 15 januari 2019. Vid frågor om tjänsten kontakta Christer Andersson, 060-66 61 23.

Hur behandlar vi dina personuppgifter?Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

Samtal undanbedes från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva.

Bilfix i Sundsvall AB är en av Sundsvalls största allbilsverkstäder. Vi är en del av MECA-kedjan. Service, reparationer, samt försäljning av däck och utrustning ingår i verksamheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s