Ett varierande jobb, skön stämning och bra schema. Därför trivs Mattias Olofsson på Bilfix. Han har jobbat i verkstan i fem år och ser fram emot en ny kollega. Jobben hopar sig och Bilfix söker mer folk.

– Här får man leva sig in i bilarna och kunderna! Vi har inget särskilt bilmärke utan vi jobbar med alla bilar. Det tycker jag är roligt, det blir mer variation än om man bara skulle fokusera på ett märke, säger Mattias.

Mattias är 32 år och bor i Njurunda, är utbildad bilmekaniker och har alltid jobbat som det. På Bilfix är det en familjär och glad stämning som han gillar. Alla är intresserade och kunniga och hjälper varandra med vad som än behövs.

Som nybliven pappa värnar han om sin fritid och uppskattar tydliga scheman med samma sluttid varje dag. På så vis kan han planera och hinna med det han vill göra hemma. Han tränar mycket och har tre hus och en sommarstuga att fixa med…

– Jag vill alltid ha nåt att göra och därför trivs jag på det här jobbet!

Vill du bli Mattias kollega?
Kontakta Christer Andersson, 060-66 61 23, christer@bilfix.nu eller Fredrik Harlestedt 060-66 61 23, fredrik@bilfix.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s